Fluid Rower: Thuis de trainingservaring, het gevoel en geluid van echt roeien!

GEWELDIGE WATERROWER WORKOUT

De Apollo Hybrid AR Fluid Rower is de nummer één waterroeier voor uw thuisworkout. Hoogste kwaliteit, handgelakt American Ash en sterk stalen frame – strak design waardoor topprestaties mogelijk zijn. Deze waterroeier biedt een comfortabele zit en door zijn getextureerde afwerking is wegglijden niet mogelijk. Door het schuine oppervlak van de verstelbare voetplaten is maximale beenaandrijving mogelijk.
Het ergonomische stuur van garandeert minder belasting van uw polsen en handen. De juiste voorwaarden om tot topprestaties te komen!

UITSTEKENDE OEFENFUNCTIE

De Apollo Hybrid AR Fluid Rower is gebouwd om lang mee te gaan – FDF gepatenteerde Variable Fluid Resistance-technologie maakt het mogelijk om de weerstand op deze waterroeier aan te passen van vederlicht tot intens zwaar door het draaien van de wijzerplaat. Ons waaiersysteem met drie bladen en een duurzame riemaandrijving zorgen voor een ongelooflijk stille en soepele slag. Ons dynamische terugslagsysteem met een verlengde bungeelengte op deze waterroeier zorgt voor een continue weerstand.

PRESTATIE METING

Uw trainingsprestaties op deze waterroeier worden duidelijk weergegeven op de monitor op meerdere niveaus. Zo zijn afstand, Watt, verbrande calorieën en slagen per minuut te volgen. Optionele hartslagmeting (hartslagkit en riem apart verkrijgbaar).
Gemakkelijk op te bergen en makkelijk verrijdbaar door de transportwielen.
De Apollo Hybrid AR Fluid Rower is de ideale waterroeier voor elke thuisomgeving.