ABOUT US

ABOUT

Wie zijn wij

Product Fit is 2005  ontstaan vanuit het  idee om producten aan te bieden die een passende oplossing bieden, een perfecte fit.

Vrij vlot kwam het idee om fitness producten in de markt te zetten, eerst voor de professionele markt, de sportscholen. Al snel bleek dat er grote vraag was naar kwaliteits producten voor thuis. En zo zijn we begonnen. Van de keukentafel naar een oude boerderij met stal als loods, nu na 10 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van topmerken op het gebied van thuisfitness met een prachtige showroom en grote hallen met voorraad.

Altijd op zoek naar unieke combinaties en innovatieve producten die passen binnen ons concept van thuisfitness. Zo is onze samenwerking met T-chair ontstaan. Bij inspanning hoort immers ook ontspanning, wie gezond en fit wil blijven geeft aan beide aandacht.

De kracht van het bedrijf zit in persoonlijk contact en betrokkenheid van ons (kleine) professionele team. Product Fit is groot geworden door klein te blijven.

Wij voeren verschillende topmerken. Door onze goede samenwerking en afspraken met distributeurs door heel Europa lukt het ons om jou constant de beste deals te bieden.
Of je nu zoekt naar een nieuwe set dumbbells of een nieuw type crosstrainer. Product Fit heeft het.

Waarom bij Product Fit?

Wij hanteren een eenvoudige aanpak. Goede producten en een nog betere klantenservice.
Al onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van de merken die wij voeren en ervaring in de sportwereld. Vol toewijding adviseren zij vanuit eigen ervaring. Wij helpen u graag in onze eigen showroom. U kunt alle producten hier zien en proberen. Ongeëvenaarde service in combinatie met uitzonderlijk hoge kwaliteit fitnessapparatuur. Daar staan wij voor.

Waar u ook bent in Europa, wij leveren! Dankzij de effectieve samenwerking met UPS, DHL, verschillende vrachtwagenbedrijven en onze eigen vloot zijn we in staat om elke hoeveelheid apparatuur overal in Europa te leveren. Omdat we ernaar streven om minstens 90% van onze producten altijd op voorraad te hebben, leveren we snel en zeer nauwkeurig. Ook dat is kwaliteit

  • Veilige betalingen via bankoverschrijving met Sisow. AfterPay-optie. (Alleen In Nederland)
  • Snelle verzending.
  • Uitstekende aftersales.
  • Geld-terug-garantie.
  • Op afspraak kunnen bestellingen ook afgehaald worden.

OUR BRANDS

BRANDS

First Degree Fitness

Eén van de meest revolutionaire producten van First Degree Fitness is de FluidRower. De unieke roei-ervaring thuis; met het geluid, het idee en het complete gevoel alsof je roeit op open water.

Het water in de gepatenteerde tank zorgt voor weerstand die makkelijk aan te passen is per trainingsniveau. Geschikt voor de fitste atleten die op het zwaarste niveau willen trainen maar, zeker ook voor beginners. Een wijde range aan programma’s met weerstanden waardoor door de jaren heen op verschillende niveau’s getraind kan worden.

Kettler

Een effectieve thuistraining? Kettler biedt tal van mogelijkheden voor een uitgebreide cardio-workout.
Jarenlange ervaring samengevat in crosstrainers, loopbanden, hometrainers en ergometers. Hoge kwaliteit, nauwkeurige meettechniek en de nieuwste technologiën maken het mogelijk om thuis tot ultieme prestaties te komen.

MX Select

De revolutie in thuis-krachttraining!
Met de nieuwe selector mx55 dumbbells kun je door een simpele handeling op verschillende niveau’s trainen.
Het gewicht is simpel aan te passen en zo is er geen 10-delige dumbbelsett nodig.

In tegenstelling tot andere verstelbare halters biedt de MX55 een unieke gewichtstrainingservaring, doordat de gebruiker de mogelijkheid heeft om gewichten te wijzigen door middel van de keuzenknop. Geen vereiste om handmatig gewichtsplaten te wijzigen en geen risico op falen met het gepatenteerde dubbele vergrendelingsrek en rondselontwerp van de MX55.Ervaar het zelf.

Ironmaster

De naam zegt het al: met de ijzersterke producten train je jezelf met gemak tot een Ironman.
Mooi design benches, dumbbels, kettlebells en ander power-equipment waarmee je thuis een perfecte trainingsruimte creeert.

Speel en varieer met de diverse accesoires om jezelf continu uit te blijven dagen.

T-chair

Bij inspanning hoort ontspanning. Kom, na een trainigssessie, volledig tot rust in één van de luxe T-chair massagestoelen. Comfort, design en variatie in massagetechnieken laten je spieren ontspannen en bevorderen het herstel. Kies jouw favoriete programma; sit down and relax!